Gästturf i Sölvesborg

I skrivande stund så är MrA på turfbesök i Ronneby. Man kan säga att han lånar mina zoner! Själv är jag nyss hemkommen från Sölvesborg där jag gästturfat under eftermiddagen.

Jag tog åtta zoner i Sölvesborg, och jag hade inte tagit någon av dem förut vilket gör att jag numera har 105 unika zoner och en Hundred Unique-medalj!

Istället för att bilturfa rakt av så hade jag med mig cykel och barnstol. Först körde jag till NorjeCamp och cyklade mellan parkeringen och zonen. Därefter till SölveGolf och tog den till fots. Sedan körde jag in till centrala Sölvesborg där jag lastade av en styck cykel, lastade på ett styck barn, och tog resterande 6 zoner cyklandes. Okej, jag lämnade cykeln nedanför SölveCastle-zonen, men annars var hela rundan en bra bekräftelse att cykeln är det optimala turffordonet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *