Tredje (alternativt sjätte) plats i Kalmar-eventet idag

Idag så deltog jag i Turf-tävlingen “Kalmar 1”, med egentligen enda målet att ha roligt och att det skulle gå lite bättre än i Växjö för två veckor sedan. Vädret helt underbart soligt, jag anlände och bytte om i tid, jag parkerade sjuåringen med sitt Nintendo DS hos MasterOfTurf som höll ställningarna i basen som var cafeterian på Länssjukhuset i Kalmar.

Jag upptäckte ganska snabbt att det var något konstigt med event-zonerna. En del zoner hade förväntade 10 i TO (övertagning) och 60 i PPH. Andra zoner var 250 i TO och noll i PPH. Dacop kom med förklaringen efteråt: i samband med att nollpoängzonerna infördes denna omgång så sattes alla zoner som varit neutrala en hel omgång till just 250 i TO och noll PPH, och då var vissa event-zoner redan skapade i systemet.

Hur som helst så gjorde detta så att poängräkningen sattes ur spel och tävlingsledningen beslutade därför att gå efter antal övertagningar, även om eddyueue räknade ut en korrekt topplista.

Räknat både på antal övertagningar och antal poäng enligt den korrekta listan så vann Fidde, stort grattis! Han gjorde 87 övertagningar och skulle fått 1626 poäng. Tvåa enligt båda sätten att räkna blev yeti, som tyvärr inte var på plats på prisutdelningen.

Därefter började listorna skilja sig åt, till min fördel! Vi var tre spelare som gjorde 67 övertagningar, men jag hade flest unika event-zoner, hela 63 stycken! Det gav mig tredjeplatsen vid prisutdelningen, men enligt det rättade resultat så blev det en sjätteplats. Jag är otroligt nöjd med det också! Särskilt eftersom treåringen satt i barnsitsen bak på cykeln…

Jag är dessutom extra nöjd med de 63 unika event-zonerna gjorde att jag tog flest unika event-zoner av alla som deltog!

Min enda miss idag kom jag på efter några zoner. Jag hade glömt vattenflaskan! Den här tiden på året så var det hanterbart, men när eventet var över och jag var tillbaka på basen så svepte jag den!

Arrangörernas enda miss var att zonerna var i minsta laget. Annars var upplägget mycket välordnat, tack så mycket Kalmar Turfförening!

På vägen hem så åkte jag via Torsås och tog de fem unika zonerna där. 1312 unika nu!

2 svar på ”Tredje (alternativt sjätte) plats i Kalmar-eventet idag”

 1. Bra jobbat att ta så många zoner med passagerare!

  Lyckades du komma åt zonen Iskogskanten? Jag gjorde ett misslyckat försök att ta mig igenom snåren och det syns än idag på mina underben. 🙂

  1. Tack så mycket!

   Nej, den zonen tog jag aldrig, tur det kanske, men kollar man på //turfgame.com/events/ så var det ett helt gäng som var där förutom du.

   Jag tog däremot ett par dryga zoner på västra sidan, men det var ju inte värre än att det gick trots protester från lillen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *