Kung av Frankrike!

För en och en halv vecka sedan, på lördagen innan iOS-versionen av Turf släpptes, så deltog jag i Turf Crew Meet 2013, den första träffen för oss som hjälper Turf-utvecklarna med spelet på olika sätt och vis. Mycket trevligt!

Både på ditvägen och vägen hem så siktade jag inte bara på unika zoner (det blev minst 50 stycken!) utan även några nya unika kommuner. Jag tog zoner tillhörande åtminstone Trosa, Södertälje, Salem och Huddinge. För att jobba på mitt mål att ta minst 90% av zonerna i Kalmar län så tog jag också några zoner i byarna Skedshult och Edsbruk i Västerviks kommun.

Under förra veckan så försåg jag mig med de nya unika zonerna i Karlskrona men har två nya i Karlshamn att besöka innan det bara är Utklippan kvar igen.

I helgen som gick så var jag i Nice, Frankrike. Där finns det hela fyra fina Turf-zoner och jag är även en region rikare! På väg dit så tog jag också två av tre zoner på Kastrup.

Här är utsikten vid NiceNice, rumpan på en staty i en fontän:

För att snabbare ta mig mellan zonerna så hyrde jag en blå cykel. De fungerar ungefär som Stockholm City Bikes.

2 svar på ”Kung av Frankrike!”

  1. Så det har blivit lite svårare att bli kung över frankerna. När jag var det förra året räckte det med att ta zonen vid Triumfbågen i Paris som var den enda som fanns. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *