Turf i centrala Malmö

Igår åkte jag till Malmö och tog några zoner på kvällen. Innan jag åkte hem idag så hade jag förlorat zonerna så jag tog dem igen, och fler därtill. Totalt blev det 10 olika zoner i Malmö och jag har fortfarande kvar 9 av dem, inklusive Malmstation som ger 5 poäng i timmen! Att zonerna fortfarande är mina kanske beror på problem med Turf-servern, så att det kanske är många som försökt ta zoner ifrån mig men misslyckats på grund av att de inte fått kontakt med servern. Om jag tagit ett senare tåg så hade jag kunnat ta ännu fler zoner, men familjen behövde mig hemma!

På vägen hem så stannade jag i Karlshamn och tog alla fyra zonerna där från hellbilly6, som tagit zoner i Ronneby många gånger men inte haft någon konkurrens om zonerna i Karlshamn. Haha!

Jag ligger just nu på tredje plats i Blekinge men om jag inte blir av med några zoner, och om tvåan Dunwald inte tar några nya zoner, så kommer jag gå upp till andra plats inom tre timmar.

PS. I båda riktningarna så försökte jag ta SölvStation-zonen från tåget, men båda gångerna hann tåget köra iväg innan jag fick zonen.

Men, imorgon klockan 12 så börjar allt om från noll igen, antagligen med en uppdaterad version av appen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *