Hjälp mig marknadsföra Turf 31 juli!

Den 31 juli så har jag bokat ett bord på Bräkne Byafest som går av stapeln klockan 14-20 den 31 juli, i samband med Cykelturistveckan 2013. Min förhoppning är att kunna rekrytera nya Turfare från när och fjärran.

För att göra detta så bra som möjligt så behöver jag hjälp. Mest av allt så behöver jag fler turfare på plats! Kanske vill du göra mig sällskap? Skicka mig ett PM på forumet eller ett e-post till adressen turf@blekinge.it!

Läs mer på forumet!

6 svar på ”Hjälp mig marknadsföra Turf 31 juli!”

 1. Kul, hade d inte vart så fasligt långt bort (och om ja inte hade jobbat) så hade du kunnat räkna in mig. Verkligen bra idé!

 2. Bra initiativ! Dock är jag upptagen denna dag, som det verkar. Vore skoj att råkas någon gång, dock!

  1. Jag dyker nog upp i Kalmar förr eller senare. Men hör gärna av dig om du plötsligt får onsdagen fri!

 3. Rabbadabb!
  Låter skojsigt så SnabelAnna och jag (sune) kommer om det inte händer något oförutsett!!
  Hur dags bör vi vara där ?

  /sune

  1. Toppen! Jag tänker börja förbereda senast kl 13, men ni kan vänta till 14 om ni inte vill provköra de nya Turf-zonerna som dyker upp i Bräkne-Hoby dagen till ära för de får inte vara blockerade när spektaklet börjar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *