Bra turf-dag!

På eftermiddagen var jag i Tingsryd och tog de två unika jag saknade där, så nu är jag uppe i 94,5% av zonerna i Kronoberg: 190 av 201 zoner.

Under kvällen turfade jag på hemmaplan och såg i appen hur LG tog sin första zon någonsin: WellBridge. Grattis! Jag körde ikapp honom och stannade för att prata och visa lite.

När jag kom till PerCastleLake (som MF tog ifrån mig en timme tidigare…) så var det två andra personer på bryggan och de hörde Taking zone och Zone taken från telefonen. Det visade sig att en av dem var perthedeer! Det var kul att träffas och hoppas att du tar upp turfandet snart igen!

Jag glömde förresten skriva att jag tog Greed-50 igår. Om jag hade haft kvar fler zoner i Kronoberg så hade jag nog kommit upp i Greed-75 idag… men det är inte så viktigt. Sedan är jag uppe i 965 unika zoner. Bara 35 kvar till medalj nu!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *