Sämst poäng och placering någonsin!

När jag skulle ut och träna förra tisdagen så var det punktering på bakdäcket igen! Jag har fortfarande inte gjort något åt det. Planen var att ta tag i det denna helgen, även om jag är själv med barnen, men min förkylning bröt ut och så är det kallt och jäkligt ute.

För att trösta mig så tar jag nog en sväng med bilen i eftermiddag, när nya omgången börjat. Jag har ju fortfarande ett par unika kvar att ta i Blekinge.

På plussidan kan sägas att jag har jag jobbat med issue tracking-webbsidorna för Turf. Det är inte världens snyggaste kod, men det går att rapportera issues och lägga till kommentarer på befintliga issues. Jag har tagit hjälp av Jejja:s sambo för att anpassa designen från turfgame.com.

Här är ett tidigt utkast – det är redan inaktuellt!

2 svar på ”Sämst poäng och placering någonsin!”

  1. Kör du BBB-slangar? Funkade jättebra förut, men i år har jag haft problem med dem. Verkar som de försämrat kvalitén, fler än jag som råkat ut för att de spricker.

    1. Nej, inte BBB utan ett sprillans Contintental Touring Plus-däck med Contintental Tour 28 All-slang.

      Så fort jag piggnar till och kommer ikapp så ska jag försöka lista ut vad som hänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *