Halva omgång 24 avklarad

Eftersom omgång 24 är fem veckor (27 juni till 1 juli) så får jag det till att ganska precis halva omgången har gått nu.

Det har hänt mycket kul på för mig på Turf-fronten under de senaste 2,5 veckorna:

  • Jag har tagit flera medaljer (Takeover-500, Pentacity Star, Eager Beaver)
  • Det har kommit många nya zoner i mitt närområde
  • I skrivande stund har jag tagit 180 unika zoner.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag som mål för denna omgång att komma upp i minst 200 unika zoner, och minst 50 till nästa omgång. Ett delmål är på söndag då jag ska ta minst 10 zoner i Växjö.

Om familjen står ut på vägen hem från Växjö så stannar jag kanske och tar de nya zonerna i Tingsryd, med undantag för vattenzonen Thingwater, om jag inte också skaffar ett vattentätt fodral till telefonen och packar badkläder. Den senaste zonen i Tingstryd tillkom idag och heter ThingsGrow.

Nästa vecka så börjar jag min semester, men det blir nog inte så jättemycket turfande till en början. Runt midsommar blir det en tur till Öland så jag hoppas kunna ta några fler unika zoner i Kalmar-regionen.

Jag kommer även turistturfa den sista helgen denna omgång vilket gör att jag kommer lämna Blekinge-topplistan och hamna på någon annan topplista istället. Den helgen siktar jag på att ta tre nya regioner, och många nya zoner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *