“Leaving Zone” när jag zoomar ut?

Det har hänt mig ett par gånger att jag fått Leaving Zone-meddelandet när jag stått still i en zon och börjat att ta den, men sedan zoomat ut på kartan i appen. Jag försökte reproducera detta idag, men jag lyckades inte.

Zoom-nivån på kartan borde ju inte ha någon som helst betydelse när appen ska känna av om man befinner sig i en zon, men om det ändå skulle ha betydelse så verkar det alltså lättare att ta zonen om man zoomar in maximalt. Jag ska fortsätta undersöka detta.

3 svar på ”“Leaving Zone” när jag zoomar ut?”

  1. Ska inte påverka såvitt jag vet, och aldrig upplevt något sånt…

    För övrigt brukar jag turfa på zoom “stadsnivå” så jag ser i princip hela stan på kartan…

  2. Det där händer mig också väldigt ofta. Så när jag tar en zon så brukar jag inte zooma ut/in.
    Har tänkt ta upp det i forumet, men det har inte blivit av

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *