1500 unika zoner!!!

Jag ordnade ett Turf-event till fots på en svensexa idag. Efter trekvarts joggande efter event-zoner i Ronneby Brunnspark så kom jag precis upp i 1500 unika zoner! Tyvärr finns ingen officiell medalj för detta men jag ger mig själv en stor klapp på axeln!

Senaste veckan (om inte längre?) har jag har inte cyklat något på grund av min pollenallergi. Men nu verkar det som att medicinen börjar ta så nästa omgång är jag igång igen! Jag ligger ändå på en säker tredjeplats i Blekinge. Poängen är dock delvis intjänade i Helsingborg för ett par veckor sedan… 🙂

4 svar på ”1500 unika zoner!!!”

    1. Det var 45 minuter, till fots. Jag tyckte 30 minuter var för lite, men 60 minuter lite för mycket. Den blivande äkta mannen, Validus, gifter sig om en vecka, lördag 10 maj.

  1. Grattis till de 1500 unika! Själv har jag “bara” kommit upp i 1432 unika zoner. Visst är det märkligt att man inte får en ny medalj för t.ex. var 500:e unik zon. Det var ju lätt att ta unika i början av turfkarriären men det blir allt tyngre ju högre upp man kommer. Har du koll på varför dessa medaljer ligger så förhållandevis glest?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *