Ny region och blockad av Stina5

I helgen som gick var vi på en rätt rejäl bilresa med familjen, men det medförde såklart att jag kunde ta 24 nya unika zoner, bland annat i Halland som blev den trettonde regionen jag tagit zoner i. Det var dock inte särskilt smidigt när det var flera kilometers avstickare från E6 för att ta zoner i så många olika kommuner som möjligt på hemvägen.

Jag har nämligen börjat räkna inte bara regioner utan även antal kommuner jag tagit zoner i. Det finns ingen sådan uppgift inbyggd i Turf utan jag kollar det i ett eget system jag byggt för att hålla koll på de unika zoner jag tagit och inte tagit.

Idag hämtade jag cykeln efter byte av växelvajer och montering av nytt kedjeskydd. Naturligtvis passade jag på att ta en liten Turfrunda för att känna att växlarna var bra inställda. På vägen såg jag Stina5 flimra till på kartan för att sedan försvinna.

När jag var på väg mot KnutHahns så såg jag henne igen, i färd med att ta just den zonen. Jag har fortfarande inte vant mig vid att bli blockad i Ronneby!

Vi pratade bara lite som hastigast, men hon berättade i varje fall att det var nyhetspuls som tipsat henne om Turf. Kul!

3 svar på ”Ny region och blockad av Stina5”

  1. Låter spännande med det där egna systemet som du byggt! Berätta gärna mer för oss nyfikna i ett blogginlägg! Hur många kommuner är du uppe i förresten?

    1. Det kan jag absolut berätta mer om vid tillfälle!

      Jag har nu kommit upp i blott 54 svenska kommuner så jag har alltså 236 kvar…

      Dock är det är främst när jag är på återbesök i en region som jag vill passa på att ta ytterligare en kommun. Annars är det ju regionen och unika zoner som är det som räknas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *